portadallibertatscivils

La Fundació Ferrer i Guàrdia ha publicat el llibre “#Llibertats civils, a debat”.

La publicació inclou un informe de l'IASPP -Institut d'Anàlisi Social i Polítiques Públiques-, que analitza el context de l’exercici de les llibertats civils, parant especial atenció als riscos que es deriven de la crisi econòmica i de les iniciatives polítiques del govern espanyol.

Des d’una perspectiva catalana, però emmarcada en el context estatal i europeu, l’informe aborda qüestions com les llibertats d’informació, d’expressió i de mobilització -totes elles debilitades per la llei mordassa-, o els dèficits que presenta l’Estat de Dret espanyol.

 

El llibre incorpora també resums de conferències entorn als efectes de la crisi sobre les llibertats civils a Grècia, Portugal i Espanya, i entorn a la llibertat d’informació en l’era d’internet.

Completa la publicació una selecció d’articles d’opinió al voltant de temes que han focalitzat l’atenció de l’opinió pública el darrer any, com la polèmica Llei de Seguretat Ciutadana, o l’atemptat contra Charlie Hebdo.

 

Si esteu interessats a aconseguir-ne un exemplar, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.