jornades qualitat democraticaDe la mà de la responsable de l’Institut d’Anàlisi Social i Polítiques Públiques de la Fundació Ferrer i Guàrdia, Sílvia Luque, participem aquest divendres dia 22 de febrer a la Jornada de Participació i Qualitat Democràtica organitzada pel CNJC. Sílvia Luque intervindrà en la taula “Increment de les pràctiques democràtiques” conjuntament amb Enric Vendrell, director del programa d’Innovació i qualitat democràtica de la Generalitat de Catalunya; Raimundo Viejo, professor associat a l'Universitat de Girona; i Josep Maria Vallès, catedràtic emèrit de ciència política i de l'administració Universitat  Autònoma de Barcelona.

Posteriorment, també participaran en la jornada Raül Romeva, doctor en Relacions Internacionals i llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB. Des de juny de 2004 és eurodiputat per ICV. També intervindrà Antoni Comin, llicenciat en filosofia i ciències polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és professor de ciències socials a ESADE, i Miren Etxezarreta, catedràtica Emèrita d’Economia Aplicada, de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La jornada se celebrarà durant tot el matí (9h-14h) a la Universitat Pompeu Fabra (Aula 400.04 de l’edifici Roger de Llúria, C/Ramon Trias Fargas 25-27). Per a més informació i consultar el programa.

Finalment, també us animem a consultar l’estudi per al "Foment i suport a l'associacionisme juvenil de Catalunya" elaborat en col·laboració entre la Fundació Ferrer i Guàrdia i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). El podeu consultar a l'enllaç.