Estudis i recerques

El dijous 20 de setembre presentarem el Panoràmic, l’informe sobre associacions en què participa la Fundació Dijous 20 de setembre a les 18:00 al Reial Cercle Artístic (carrer dels Arcs, 5) de Barcelona. Aquest és el dia, hora i lloc en què es presentarà el Panoràmic, l’informe que recull les dades sobre el… (llegir més...)

Jornada sobre educació, creació i sostenibilitatUs convidem a participar en la presentació del projecte que des de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia estem desenvolupant "Jocs d'exterior i desenvolupament sostenible en estructures educatives". A… (llegir més...)

Publicació del llibre La Fundació Ferrer i Guàrdia ha publicat el llibre “#Llibertats civils, a debat”. La publicació inclou un informe de l'IASPP -Institut d'Anàlisi Social i Polítiques Públiques-, que analitza el c… (llegir més...)

9 d'abril: Presentació Informe 2014 del Panoràmic de les Associacions de BarcelonaBenvolguts, Benvolgudes, Després d’uns mesos intensos de recollida de dades, anàlisi i redacció, el Panoràmic és una realitat i volem compartir amb les associacions de la ciutat els principa… (llegir més...)