Una laïcitat inclusiva per una societat diversa

L’Informe Ferrer i Guàrdia 2022 reflexiona sobre els vincles de la laïcitat i la interculturalitat. A partir de diferents punts de vista, s'exploren els equilibris i contradiccions, així com el seu paper en una democràcia. L'antiracisme, la descolonialitat o el relativisme cultural són alguns dels prismes en que s'examinen la conjugació d'aquests dos elements.

En aquesta onzena edició hi participen Lluís Pérez-Lozano, professor de polítiques a la Universitat Pompeu Fabra, Daniel Gamper, professor de filosofia a la Universitat Autònoma de Barcelona, Antoinette Torres, activista antiracista i fundadora d'Afroféminas, Mostafà Shaimi, coordinador del Màster de Diversitat Religiosa de la Universitat de Girona, Víctor Albert, sociòleg especialitzat en laïcitat i religions, María Ignacia Ibarra, investigadora en gènere i cultura, Maryam Namazie, activista i membre d'Exmuslims Great Britain, i Joan-Francesc Pont, president de la Fundació Ferrer i Guàrdia. 

La publicació incorpora l'estudi Laïcitat en xifres 2022, on es fa una radiografia de la religiositat de la població espanyola a través de les seves creences, la seva pràctica i les seves accions en l'àmbit educatiu, fiscal i social. 

Aconsegueix el teu exemplar per 12€ + despeses d’enviament 

També pots encarregar-lo i recollir-lo a l’oficina de la Fundació: carrer Avinyó 44, 1r pis. Barcelona (veure a Google maps). 

Per realitzar la reserva de compra, contacta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el vostre nom, número d’exemplars, recollida en oficina o enviament per correu postal i adreça (si s’escau).