Practicant la utopia, construint laïcitat

Portada informe ferrer guardia 2017Les reflexions recollides a l'Informe Ferrer i Guàrdia 2017 ens animen a practicar la utopia, a construir una societat laica, que afavoreixi la pluralitat des del respecte i la promoció de la convivència, garantint el principi d’igualtat.

En aquest informe parlem de lliurepensament, d’educació, del dret a morir dignament, dels rituals civils i laics, de la relació entre la política i la religió, així com d’altres aspectes cabdals per garantir el principi de laïcitat.

Un recorregut sobre diferents aspectes de la trajectòria vital que es veuen condicionats per la manca d’un marc laic de relacions: des de la manera que aprehenem el món, l’accés que tenim a l’espai públic, passant per l’educació, fins a quines són les condicions amb les que abordem la mort.

 Preu: 10 € + despeses d’enviament. També es pot recollir a l’oficina de la Fundació: carrer Avinyó 44, 1r pis. Barcelona (veure a Google maps).

Per realitzar la reserva de compra podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el vostre nom, número d’exemplars, recollida en oficina o enviament per correu postal i adreça (si s’escau).