Compromís per una societat laica

2cubiertaINFORMEFERRERIGUAR

L'Informe Ferrer i Guàrdia 2015, és una publicació, que elaborem anualment des de fa 5 anys, de pensament i anàlisi crítica que tracta temes relacionats amb la laïcitat des d'una perspectiva transversal, mediàtica i pedagògica. És una eina per a la reflexió, la definició i la identificació dels principals reptes de la laïcitat.

L'Informe Ferrer i Guàrdia 2015, compta enguany amb signatures prestigioses com: Enric Vendrell, Joan-Francesc Pont, Sílvia Luque, Jaume Botey, Lluís Pérez, Pablo Faura, Chiqui Subirana, Santiago Castellà, Joffre Villanueva, Laia Sánchez, Vicenç Molina, Hungria Panadero i Josep Mañé. I compta amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya.

Per realitzar la reserva de compra podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el vostre nom, número d’exemplars, recollida en oficina o enviament per correu postal i adreça (si s’escau).