Equip tècnic

Perquè els projectes els formen les persones, ens envoltem d’experts/es en les matèries en les quals centrem les nostres activitats. Comptem amb un equip interdisciplinari procedent d’àrees com la pedagogia, l’educació, el dret, la sociologia, la psicologia, la ciència política i de l’administració, les relacions internacionals, l’economia i l’empresa, entre altres. Així mateix, disposem d’un ampli equip de col·laboradors de l’àmbit de l’associacionisme i la universitat.

President
Doctor en Dret, Diplomat en Ciències Empresarials i Catedràtic de Dret financer i tributari de la Universitat de Barcelona (UB), institució de la qual ha estat membre de l'equip rectoral (20… (llegir més...)

Directora 
Llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (últim any cursat a la Universitat Bielefeld, Alemanya) (2001). Postgrau en Estudis sobre Joventut per la Universitat… (llegir més...)

Coordinadora de l’Institut d’Anàlisi Social i Polítiques Públiques (IASPP)
Llicenciada en Sociologia en l'itinerari de treball i organitzacions per la Universitat Autònoma de Barcelona (2001). Llicenc… (llegir més...)

Gerència
Estudis en Administració i Direcció d’Empreses (UOC). Treballa a la fundació des de 2016 amb àmplia experiència en la gestió i administració d’entitats. Ha estat president del Consell Naciona… (llegir més...)

Administrativa
Àmplia experiència com a documentalista desenvolupada en diverses empreses i institucions. Treballa a la Secretaria tècnica de la Fundació des de 1998. (llegir més...)

Tècnica de projectes
Educadora social de formació i per vocació. Inquieta per naturalesa, observadora del món que ens envolta des d’una mirada crítica i transformadora. Fa ús constant de l’escolta act… (llegir més...)

Tècnic investigador
Graduat en sociologia (UAB), màster oficial d'estudis avançats en exclusió social (UB) i actualment doctorand en antropologia social (UB). Experiència en recerca en diversos grups… (llegir més...)

Tècnica de projectes
Graduada en Ciències Polítques i de l'Administració per la Univeristat de Barcelona (2015). Màster en Polítiques Públiques i Socials per la Universitat Pomepu Fabra i Johns Hopkin… (llegir més...)

Tècnic de projectes
Estudis d'Art i Disseny a l'Escola Massana (2000) i Director d'Activitats de lleure infantil i juvenil per l'Escola Lliure El Sol (2001). Curiós i capaç d'adaptar-se als canvis. Co… (llegir més...)

Tècnic investigador
Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (2013). Màster Oficial de Relacions Internacionals, Seguretat i Desenvolupament (201… (llegir més...)