Imprimir

panoramic1Dijous 20 de setembre a les 18:00 al Reial Cercle Artístic (carrer dels Arcs, 5) de Barcelona.

Aquest és el dia, hora i lloc en què es presentarà el Panoràmic, l’informe que recull les dades sobre el teixit associatiu català en què han participat més de 2.300 entitats d’arreu del territori, de les quals un 40% han participat per primer cop en l’edició d’enguany.

Entre les entitats impulsores es troba la Fundació Ferrer i Guàrdia, que s’ha encarregat de la coordinació del treball de camp, entre altres tasques de coordinació, anàlisi i l'elaboració de l'informe sobre entitats culurals.

El Panoràmic és, a parer de les entitats promotores, una eina essencial per enfortir el teixit associatiu i donar més impuls a les iniciatives socials. Dels diversos vídeos divulgatius sobre el projecte, us enllacem aquí el d’Hungria Panadero, coordinadora de l'Institut d'Anàlisi Social i Polítiques Públiques, en què explica com s’organitzen totes les persones que formen part del treball de camp per poder arribar a tot el territori català.

L’acte, al qual us podeu inscriure aquí, inclourà una conversa entre Elisenda Rovira, editora de l'Observatori Mèdia.cat i co-coordinadora de l'Anuari dels Silencis Mediàtics, i Jordi Mir, membre del Grup de Recerca del Centre d'Estudis sobre Movimients Socials (UPF), que debatran sobre el moment actual del teixit associatiu català.

El Panoràmic és un projecte promogut pel Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) i impulsat conjuntament amb l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Pere Tarrés, la Fundació Bancària La Caixa, a més, és clar, de la Fundació Ferrer i Guàrdia.