foto-cabAquest dimarts 12 de febrer l’Institut d’Anàlisi Social i Polítiques Públiques de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia hem presentat el document “Diagnosi i elaboració de propostes sobre les pràctiques de l’Ajuntament de Barcelona en la convocatòria, concessió i justificació de les subvencions adreçades a les entitats de la ciutat”.

A l’informe s’analitzen les característiques i les transformacions de la Convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districtes i de ciutat, per a l’any 2013 respecte convocatòries d’anys anteriors, així com els resultats de les resolucions de la convocatòria 2012, entre altres aspectes. Aquest treball ens ha permès elaborar més d’una trentena de propostes per a la millora del finançament de les entitats.

Aquest informe ha estat elaborat per encàrrec del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB). Gran part de les propostes recollides a l’informe s’inclouran al document que el CAB traslladarà a l’Ajuntament de Barcelona per tal que siguin incorporades al seu Pla de Suport de l’Associacionisme.