L’Observatori de Joventut de les Illes Balears (OBJIB) ha publicat: Polítiques Locals de Joventut a les Illes Balears, 2010. Aquest informe és una actualització de l’estudi que va portar a terme la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia l’any 2001: Polítiques locals de joventut a les Illes Balears. En aquest primer informe es recollia una anàlisi de la realitat juvenil de les Illes Balears i de les politiques de joventut desenvolupades per les administracions locals.

Deu anys després de l’elaboració d’aquest informe per part de l’Institut d’Anàlisi Social i Polítiques Públiques de la FFiG, des de l’OBJIB es presenta una actualització de les dades existents i s’analitza l’evolució de les polítiques de joventut a les Illes Balears.

Portada-llibre-PLJIB-2010

Polítiques locals de Joventut a les Illes Balears, 2010. Elaborat per l'Observatori de la Joventut de les Illes Balears l'any 2011.

Per a més informació podeu descarregar-lo al següent enllaç 
2002-Polítiques-locals-de-joventut-a-les-Illes-Balears

Polítiques locals de Joventut a les Illes Balears. Autors: Jesús Sanz, Silvia Luque. Institut d'Anàlisi Social i Polítiques Públiques. Fundació Ferrer i Guàrdia. Any 2002.

Per a més informació podeu descarregar-lo al següent enllaç