Des de la Fundació Ferrer i Guàrdia ens plau convidar-vos als actes que portarem a terme el proper 13 d'octubre en el marc de la commemoració del centenari de la mort de Francesc Ferrer.

Volem aprofitar aquesta data per recordar i reivindicar la persona de Ferrer i el seu llegat, és per això que la varietat d'actes que formen part del projecte de Commemoració del Centenari acostarà diferents sectors de la societat civil, política i cultural catalana a la figura de Ferrer.

Entre els diversos actes que s'estan organitzant a diferents parts del territori, ens plau convidar-vos a participar en:

l'Ofrena floral que tindrà lloc el 13 d'octubre a les 12h del migdia en el monument a Ferrer i Guàrdia situat a l'Avinguda de l'Estadi de Montjuïc. El monument va ser erigit l'any 1989 en compliment de l'acord del plenari del 23 de maig de 1932 de l'Ajuntament de Barcelona, i respon a una rèplica del que l'any 1911 es va instal·lar a Brussel·les

Acte públic que el mateix dia 13 d'octubre a les 19.00h es farà al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. El consistori de la ciutat de Barcelona obre les seves portes a la ciutadania per acollir una vegada més un acte en honor a Francesc Ferrer i Guàrdia.

Per assistir a qualsevol dels dos actes es prega confirmar l’assistència al telèfon 93 601 16 44 o bé a l’adreça electrònica: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Adhesió al manifest en commemoració del centenari de l'afusellament de Ferrer i Guàrdia que es llegirà durant els actes i que trobareu penjat al web www.ferrerguardia.org des del qual podreu adherir-vos.

A més, en l'apartat d'activitats d'aquesta web podeu veure també altres actes que es desenvoluparan aquests dies a molts indrets.

Per a la Fundació Ferrer i Guàrdia i per al projecte 2009 Any Ferrer i Guàrdia serà un honor comptar amb la vostra assistència.