CapturaerasmusLa Fundació Ferrer i Guàrdia serà una de les entitats convidades al seminari "The challenges of the training of leaders of preschool, after school and extracurricular sector", que aborda els reptes que plantegen els espais d'educació no formal, com la seva professionalització. El seminari, que començarà el proper 30 de setembre a Angulema (Nova Aquitània, França), s'emmarca dins dels programa d'actes que desenvolupa Erasmus+, un programa de la Unió Europea que promou l'educació, la formació, les polítiques de joventut i l'esport a escala continental. 

Juntament amb la resta de participants a l'acte, que vénen de països com Turquia, el Regne Unit, Itàlia i Croàcia, tots ells representants d'entitats amb expertesa en la matèria, la Fundació compartirà alguns dels projectes que està desenvolupant en l'actualitat, com l'Activa't, que posa en relació a joves a l'atur amb entitats.

L'acte ha estat organitzat per la Ligue de l’Enseignement Nouvelle Aquitaine, una federació de 12 regions franceses integrada dins de la Ligue de Enseignement, un moviment de més de 150 anys que aposta per garantir l'accés universal a l'educació i promou una societat secular, la solidaritat i una ciutadania activa. Entre els seus principis també inclou la laïcitat, el lliurepensament i el suport a organitzacions socials.