En el marc del projecte ACTIVA’T, la Fundació Ferrer i Guàrdia hem elaborat uns vídeos per apropar als i les joves l’Economia Social i Solidària i per posar de manifest la vinculació entre el desenvolupament de competències a través de la participació associativa, i la creació de projectes cooperatius o d’autocupació.

Us animem a conèixer les històries de la cooperativa Tamboret, que desenvolupa serveis educatius seguint allò après com a monitors/es de l’Esplai el Piolet; o l’experiència del Cafè del Centre, una cooperativa creada per persones que es van conèixer en lluites associatives i que transformen el món mentre fan menjars de gran qualitat. O la història de l’Aida Mestres, una educadora social que gestiona una botiga de productes ecològics, projecte amb el que es va embrancar després de la seva participació a la Cooperativa de Consum la Trilla.

No us perdeu el vídeo d’animació que explica de forma clara què és l’ESS.

ESS CreaAlternatives

Teniu permís per compartir-los a les xarxes. Si voleu fer activitats per treballar aquests temes a les vostres entitats, poseu-vos en contacte amb nosaltres, us podrem fer un cop de ma.