Imprimir

cartellEl Diari de l'Educació en col·laboració amb la Fundació Ferrer i Guàrdia, farà una presentació pública del llibre Escola, famílies i comunitat, d'Antoni Tort i Jordi Collet, el proper 17 de maig a les 18.30 h a l'Espai Ferrer i Guàrdia (carrer Avinyó, 44 baixos, Barcelona). L’acte consistirà en una taula rodona conformada pels autors de la publicació, Montse Conejo (presidenta de FaPaC) i Maria Vinuesa (Rosa Sensat). Moderarà el debat el pedagog i assessor d’El Diari de l’Educació Jaume Carbonell.

 

Quina és la relació òptima entre les famílies, l’escola i el seu entorn? Com es poden enfortir els llaços de col·laboració entre tots aquests agents educatius? I la participació dels pares i mares que, pel que sigui, estan més allunyats dels centres? Aquestes són algunes de les preguntes que s’intenten respondre al llibre.

Confirmeu assistència a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.  o al 93.601.16.44

Notícia al Diari de l'Educació

Cartell