seminaris-edl-petitDins del marc de l’any de Barcelona com a CAPITAL EUROPEA DEL VOLUNTARIAT, us convidem a participar a la jornada ‘CONVERSES SOBRE VOLUNTARIAT’, organitzada per la Fundació Ferrer i Guàrdia i el Moviment Laic i Progressista, el proper 11 de desembre a l’Espai Ferrer i Guàrdia.

Durant la sessió, es debatrà sobre el concepte de voluntariat en la societat actual i sobre el model de voluntariat on aquest pren part i té capacitat de decidir sobre l’organització.

El debat comptarà amb la participació de representants de diferents àmbits associatius, com són l’educatiu, el juvenil, el cultural o l’europeista. Entre els/les participants tindrem Antoni Carné -president de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català-, Maria Casademont - cap d'àmbit de relacions exteriors d'Acció Escolta de Catalunya-, Berta Mundó -ex-secretària general d’Esplais Catalans, Esplac-, David Guàrdia-vicepresident del CNJC-, Joaquim Millán -secretari general del Consell Català del Moviment Europeu. Així mateix, també tractarem aspectes relatius a la formació, amb la participació de Raimon Goberna, secretari general de l'Escola Lliure El Sol, i l'impacte del voluntariat, amb la participació de Sílvia Luque, coord. de l'Institut d'Anàlisi Social i Polítiques Públiques. La sessió inaugural comptarà també amb la participació del Sr. Carles Agustí - comissionat de Participació Ciutadana i de l'Associacionisme de l’Ajuntament de Barcelona- i el Sr. Oriol Illa - director de la Fundació Ferrer i Guàrdia. La cloenda, anirà a càrrec de Pau Gonzàlez, secretari general del Moviment Laic i Progressista.

Consulta aquí el programa: PROGRAMA_CONVERSES_SOBRE_VOLUNTARIAT.pdf

Dades pràctiques:

Dia: dijous 11 de desembre de 2014
Hora: 18h
Lloc: Espai Ferrer i Guàrdia, c. Avinyó, 44

L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.