Aquest dimecres dia 7 de maig el President de la Fundació Ferrer i Guàrdia, Joan-Francesc Pont, va participar en un activitat organitzada a Alacant (Club Información) centrada en ‘Europa, Crisis i Llibertats Públiques’.

Durant l’activitat, Joan-Francesc Pont va remarcar que la lluita contra la xenofòbia i els interessos particulars, passa per més Europa -per una Europa més forta i més unida- i va insistir en la importància d’anar a les urnes el proper 25 de maig. El debat de l’acte, conjuntament amb els altres ponents Patrick Moron -historiador i funcionari del Departament del Tarn (França)- i el moderador Rafael García Meseguer -President de la Sociedad Benéfica Constante Alona-, es va centrar també en com la crisis està afectant a les llibertats civils i es va alertar sobre l’auge de l’ultra dreta i els riscos en el marc de les properes eleccions europees.

En aquest enllaç podeu veure un dels impacte de premsa de l’activitat: http://www.diarioinformacion.com/politica/2014/05/08/expertos-alertan-riesgo-auge-ultraderecha/1499373.html

expertos-alertan