Presentacio cursPLJAquest dimecres es va encetar una nova edició del curs “Els fonaments del disseny d’un pla local de joventut” organitzat per la Diputació de Barcelona. Per quart any consecutiu, des de la Fundació Ferrer i Guàrdia serem els encarregats d’impartir les classes d’aquest curs formatiu teòric i pràctic, adreçat a professionals de la joventut, que té com a objectiu que els participants aprenguin les eines i els recursos per dissenyar la planificació estratègica en matèria de joventut del seu municipi.

En aquesta 4a edició, hi participen prop d’una vintena de tècnics/ques de joventut de diferents municipis de Catalunya. Amb aquest curs, els participants adquiriran estratègies i eines per dissenyar, elaborar i avaluar un pla de joventut, i alhora, adquirir coneixements per incloure la participació juvenil en l’elaboració del planejament i en la seva implementació. El curs té una durada de tres mesos i finalitzarà amb la redacció del Pla Local de Joventut de la localitat de procedència de cada participant.

A la Fundació Ferrer i Guàrdia tenim una àmplia experiència en l’elaboració de Plans Locals de Joventut. Actualment, estem treballant en l’elaboració dels planejaments de municipis com Vilafranca del Penedès, La Palma de Cervelló i Vallbona d’Anoia, i de comarques com l’Anoia, l’Alt Empordà i el Maresme.