seminaris-edl-petitLa Fundació Ferrer i Guàrdia us convida al seminari “Convivència i cohesió social” (3a edició) que es durà a terme a l’Espai Ferrer i Guàrdia el dilluns 1 de desembre a les 18:30h.

Enguany el format del seminari serà diferent a les passades edicions i consistirà en una sessió de teatre fòrum per debatre sobre la gestió de la pluralitat d’opcions de consciència a l’espai públic a partir de la representació de diferents situacions quotidianes.

El teatre fòrum permet animar-nos a reflexionar i debatre a partir de casos pràctics que veurem representats de la mà d’un grup d’actors/actrius.

La introducció de l’activitat anirà de la mà de Vicenç Molina, professor de la Universitat Barcelona i patró de la Fundació Ferrer i Guàrdia.

L’acte és gratuït i no hi ha límit d’edat per a participar. Us demanem però confirmar assistència a través del correu Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Dia: dilluns 1 de desembre de 2014
Hora: 18:30h
Lloc: Espai Ferrer i Guàrdia, c. Avinyó, 44, 08002 Barcelona

pngDescarrega el targetó(84.71 Kb)

Amb el suport de:

afers reli 400x400  mspsi  signat-ajbcn-1