logoPANORAMIC1-300x126El #PanoràmicBcn és una recerca que es fa des del propi sector associatiu per disposar del coneixement necessari per a enfortir les associacions de la ciutat. Està impulsada pel Consell d’Associacions de Barcelona, fruit de les reflexions recollides al 2n Congrés, i compta amb la col·laboració de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia i de l’Observatori del Tercer Sector.

Com podeu participar ara? Si sou una entitat de la ciutat de Barcelona, podeu participar contestant el qüestionari online.

Necessitem que totes les associacions de la ciutat de Barcelona sàpiguen que s’està realitzant. Pots difondre-ho al teu entorn i en les xarxes socials a través de l’etiqueta #PanoramicBcn.

Serà un projecte amb continuïtat si entre tots i totes som capaços de tirar-lo endavant que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona (Comissionat de Participació i Associacionisme), Generalitat de Catalunya (Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària) i la Fundació "La Caixa".

Gràcies per la vostra participació!

Més informació www.panoramicassociacions.cat

Si teniu qualsevol dubte contacteu amb: Neus Gabela (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.)