El proper dimarts 5 de maig de 11h a 13h la Fundació Ferrer i Guàrdia organitza la trobada virtual "Les subvencions municipals a entitats i els efectes del Covid-19". La declaració de l’estat d’alarma per la propagació de la Covid-19 està afectant el desenvolupament ordinari de l’activitat subvencional dels ajuntaments, fent que molts tràmits administratius hagin quedat suspesos i previsiblement l’esforç econòmic sobrevingut implicarà un reajustament en els pressupostos municipals.  

Per aquest motiu, la Fundació Ferrer i Guàrdia ofereix un espai de trobada i reflexió per tal que els ajuntaments puguin compartir experiències i neguits al voltant de l’acció subvencional i les afectacions generades per l’estat d’alarma.  Com s'adaptaran les convocatòries de subvencions per tal de rebaixar al mínim les afectacions a les entitats? Com s’hauria d’impulsar una línia d’ajuts per facilitar el pagament de les despeses corrents de les entitats? Quins aprenentatges en podem extreure de la situació actual?  

Si ets personal tècnic o polític vinculat/da a l'acció subvencional d'un municipi i estàs interessat/da en assistir-hi, si us plau, emplena el formulari d’inscripció i el breu qüestionari que trobaràs en aquest enllaç: https://bit.ly/TrobadaVirtualSubvencionsCovid19 

Uns dies abans de la realització de la trobada rebràs un correu electrònic per tal de facilitar-te les indicacions d’accés. 

jornada2_subvencions_transparencia_1.jpg