ofrena floral 2018FG JPGCom cada any, la Fundació organitza una Ofrena Floral en record de Francesc Ferrer i Guàrdia. L'acte tindrà lloc el proper dilluns 15 d'octubre a les 12 del migdia, al Parc de Montjuïc (Avinguda de l'Estadi 31-33, Barcelona).

La principal novetat d'enguany serà la visita posterior a l’exposició “La Revolució Pedagògica de Ferrer i Guàrdia”, al Castell de Montjuïc, que serà conduïda pel comissari Pere Solà, que és també catedràtic d’Història de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. La Fundació posarà un autocar per facilitar el desplaçament fins al Castell. 

L'acte de l'Ofrena serà conduït per la directora de la Fundació, Sílvia Luque, i comptarà amb la benvinguda de Joan-Francesc Pont, president de la Fundació Ferrer i Guàrdia. A continuació, hi haurà el discurs del convidat, que enguany serà Pere Solà, expert en la figura del pedagog. D’entre la seva extensa bibliografia destaquen títols com “Francesc Ferrer i Guàrdia i l'escola moderna” i “La mirada apasionada de Alban Rosell sobre el fundador de la Escuela Moderna”, aquest darrer editat per la Fundació. Posteriorment, hi haurà la tradicional Ofrena Floral, una foto de grup amb tots els i les assitents a l'acte i a continuació, tothom qui s'hi hagi inscrit, podrà assistir a la visita guiada a l'exposició.

Per tal de gestionar l'acte adequadament, us preguem que confirmeu assistència seguint el següent enllaç http://bit.ly/OfrenaFloralFG2018 o truqueu al telèfon 936011644.

Us podeu descarregar aquí la invitació.