El proper dijous 14 de setembre a les 18h es presentarà a Girona l’informe Panoràmic 2016 de les associacions, un estudi que neix del teixit associatiu per a tenir un major coneixement propi, per enfortir-se, per donar-se a conèixer al conjunt de la societat i per poder explicar a l'administració la seva capacitat d'incidència i el seu abast.

El Panoràmic sorgeix a partir de les necessitats detectades pel propi teixit associatiu en el Segon Congrés de les Associacions de Barcelona, però que ha superat els límits de la ciutat en que va néixer i enguany mostra per primera vegada les dades sobre associacions i entitats del tercer sector després d'un intens treball de camp a tot Catalunya.

La presentació, a la sala Auditori de la Generalitat Josep Irla, estarà dedicada a les comarques gironines, de manera que s’exposaran les dades que la Fundació Ferrer Guàrdia, copartícep del projecte, ha recollit per a l’estudi en aquest territori.

La presentació comptarà amb la benvinguda de Marta Casacuberta, directora de Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona. A continuació es presentarà El Panoràmic amb els principals resultats de les comarques gironines amb Montserrat Morera, presidenta del Consell d’Associacions de Barcelona, entitat que ha impulsat el projecte del Panoràmic, Sílvia Luque, directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia i Fidel González, investigador de la Fundació.

Rere la presentació de resultats territorials es durà a terme la taula de reflexió Vertebració del teixit associatiu i la taula rodona Reptes del teixit associatiu, en la que participaran entitats de la demarcació de Girona.

Aforament limitat. Inscripcions: http://bit.ly/ElPanoramicGirona

Per conèixer més sobre el projecte: www.elpanoramic.org

 

 140917 Presenta PanoramicGI def2