PresentacioPAMBcn

Avui s’ha presentat en roda de premsa el Pla Municipal 2016-2019 que ha estat el resultat d’un procés participatiu i de coproducció de polítiques públiques que es va iniciar el novembre del 2015, en el que la Fundació ha participat molt intensament.

Aquest ha estat un procés híbrid de participació en el que s’ha interconnectat la participació presencial i la participació online. La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia hem treballat en totes les fases del projecte i hem tingut un paper clau en la coordinació i suport per a l’elaboració d’aquest document: hem dinamitzat el procés participatiu del PAPresentacioPAMBcn2M a Sant Martí i a actes de ciutat (d’esports, amb treballadors/es municipals, etc.), hem estat l’entitat que ha fet el suport general al consistori per a la revisió de les més de 9.500 propostes ciutadanes. Des de la Fundació hem treballat per asignar les propostes als eixos i línies corresponents per a la posterior revisió política i hem donat suport als reponsables polítics per a que, amb aquest material, elaboréssin el document que s’ha presentat avui i del que han resultat 1.467 actuacions a desenvolupar en el que resta de mandat.

Avui conclou la col·laboració de la Fundació en un dels processos participatius més grans que s’hanfet a Europa, amb 39.049 participants i 1.741 organitzacions involucrades en el procés.

DinamiquesPAM1DinamiquesPAM2