Imprimeix

european-citizenship El Consell Català del Moviment Europeu, en motiu de la XIV Setmana d'Europa, ha decidit concedir els diplomes del Dia d'Europa 2014, en reconeixement a la implicació de diverses organitzacions i entitats en la difusió de l'esperit europeista, d'entre aquestes, la Fundació Ferrer i Guàrdia.

Des de la Fundació volem agrair al CCME el reconeixement i la seva incansable i imprescindible tasca per difondre l'europeisme des de Catalunya.

Durant la XIV Setmana d’Europa als municipis de Catalunya, que es desenvolupa al voltant del Dia d'Europa (9 de maig), el Consell Català del Moviment Europeu impulsa un programa d’actes per implicar la ciutadania en el futur de la Unió Europea (Vegeu http://www.ccmeur.cat/).

Enguany més de 50 actes arreu de Catalunya, entre els quals, taules rodones, conferències, concerts i altres esdeveniments en commemoració del Dia d’Europa, per tal de conscienciar als ciutadans i ciutadanes europeus de la necessitat d'implicar-se en el procés de construcció europeu, especialment aquest any que hi ha eleccions europees el proper 25 de maig.

Aquest any, el Consell Català del Moviment Europeu  ha concedit els diplomes del Dia d'Europa 2014, en reconeixement a la seva tasca europeista a: