model european unionLa Universitat Carlos III de Madrid acull entre l’11 i el 14 de març l’activitat “El model de la Unió Europea”. Es tracta d’una simulació en anglès de com funciona el Parlament Europeu i el Consell de la UE (a l’estil dels Models de Nacions Unides però adaptades al debat polític). L’activitat està oberta a joves d’entre 18 i 35 anys de tot Europa.

Per participar a l’activitat podeu escollir entre convertir-vos en eurodiputats (d’un dels 7 partits del Parlament), en ministres (d’un dels 28 Estats Membres), en periodistes (realitzant entrevistes, telenotícies i editant un diari) o en lobbistes (representants d’alguna multinacional o d’una ONG).

Des de la Fundació Ferrer i Guàrdia us animem a participar-hi i a inscriure-us abans de la fi del termini d’inscripció el pròxim dia 31 de gener. A banda, de practicar l’anglès, l’activitat permet viure en primera persona i conjuntament amb joves de tot Europa, com es cuinen les lleis a la Unió Europea.

Podeu trobar més informació sobre l’activitat i la inscripció a la pàgina web: http://meu-madrid.wix.com/uc3m

-Facebook (premeu m’agrada per estar al dia de les actualitzacions i de futures edicions): https://www.facebook.com/meu.madrid.uc3m
-Esdeveniment facebook (per tal que el pugueu compartir): https://www.facebook.com/events/565274156882305/