Imprimeix

jornades-acompanyamentAquest dijous 16 de maig de 2013 la Fundació col·labora en la II Jornada sobre “El procés d'acompanyament amb adolescents en medi obert” organitzada per la Fundació Casal l’Amic, l’Ajuntament de Badia del Vallès, la Càtedra d’Inclusió Social de la URV i l’Ajuntament de Tarragona, la qual es durà a terme al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili a partir de les 9h del matí fins les 18:00h de la tarda.

Aquesta es basarà en l'educació de carrer i afegint-li, com a novetat, com afecta la crisi als joves; tenint com a objectius sensibilitzar i evidenciar les potencialitats de la tasca socioeducativa desenvolupada al carrer i oferir eines i estratègies socioeducatives en medi obert.

La Jornada comptarà amb espais de fonamentació teòrica, d'opinió i reflexió; d'interlocució política; una taula d'experiències i uns tallers de treball col·laboratiu. La Fundació col·laborarà també en un dels tallers sobre les potencialitats de treball al carrer a Europa.

Hi haurà una pausa cafè així com també dues hores de descans per dinar.Us adjuntem el link perquè consulteu el programa i formalitzeu la inscripció GRATUÏTA: http://jornadaacompanyament.wordpress.com/inscripcio 

Us hi esperem!