Imprimeix

verkamiLa Fundació Ferrer i Guàrdia ha publicat durant els anys 2011 i 2012 l’Informe Ferrer i Guàrdia. És en aquest sentit que ens plau comunicar que està a punt de fer-se realitat la tercera edició: Som laics? Informe Ferrer i Guàrdia 2013. Per aquesta tercera edició, hem dut a terme un treball exhaustiu de recollida d’informació al voltant de eixos de treball de les edicions anteriors i hem comptat amb la valuosa col·laboració en forma d’articles d’opinió de persones que tenen un prestigi reconegut.

La nostra voluntat és que aquesta edició sigui distribuïda en les principals llibreries de l’estat, per a fer més divulgació dels articles que s’hi publiquen. És per aquest motiu pel que us demanem la vostra col·laboració com a mecenes en aquest projecte. Necessitem del vostre inestimable suport, de la vostra complicitat per fer la màxima difusió d’aquesta campanya de crowfunding al portal Verkami, només cal que compartiu els diferents enllaços de la web.

Català: http://www.verkami.com/locale/ca/projects/5553
Castellà: http://www.verkami.com/locale/es/projects/5553

Des del convenciment que avui, més que mai, cal defensar els valors que van inspirar la creació de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, us emplacem a ser copartícips d’aquest projecte. Les vostres aportacions individuals faran la suma necessària per fer possible aquest projecte.