assemblea-mlp-2013

El passat dilluns 11 de febrer de 2013 tingué lloc l’Assemblea general de l’MLP. Enguany s’ha produït el relleu en la presidència, després de 2 anys de dedicació de Santiago Castellà, que ha passat a mans de Joan-Francesc Pont, President de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia i ara també del Moviment Laic i Progressista.

L’Assemblea va cloure amb un acte públic, amb prop de 200 persones del món associatiu, sindical i polític de Catalunya, on es presenta un nou full de ruta cap al Moviment d’Educació Popular, fruit de l’acord entre l’Associació de Mestres Rosa Sensat i el Moviment Laic i Progressista. Durant l’acte intervingué Neus Munté, consellera de Benestar social i Família de la Generalitat de Catalunya; Carles Agustí, Comissionat de Participació i Associacionisme de l'Ajuntament de Barcelona; Santiago Castellà, president sortint de l’MLP; Joan-Francesc Pont, president de la Fundació Ferrer i Guàrdia; i Irene Balaguer,  presidenta de Rosa Sensat, en nom de l'Associació de Mestres Rosa Sensat i d'altres organitzacions de la renovació pedagògica.

Us convidem a llegir la declaració, signada entre ambdues entitats, on s’acorda el treball en comú cap a un Moviment d’Educació Popular amb l’objectiu de reforçar estratègies i sumar organitzacions que realitzen la seva tasca en barris i pobles des de l’àmbit educatiu, social i cultural i que, durant l’acte, va ser llegida per un monitor d’esplai i una mestra.