Inauguracio 1

La vila de Palafrugell acull des d'ahir la nova delegació a les comarques gironines de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia. L'acte d'inauguració va comptar amb la participació de l'Alcalde de Palafrugell, l'I·lm. Sr. Juli Fernández Iruela, qui va destacar la importància d'aquesta aposta de la Fundació en obrir un nou espai compromès amb el territori, en un context com l'actual.

DSC 0111

La Fundació Ferrer i Guàrdia celebra aquest any el seu 25è aniversari, treballant per la defensa de la laïcitat, el progrés, l'educació, la joventut, la participació i la memòria del nostre passat. Aquest treball es concretarà a la nova seu en la realització d'activitats culturals, de sessions de formació i en el suport a l'associacionisme, entre d'altres. La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia té 25 anys d'experiència en la realització de recerques i activitats amb proximitat al territori en temes de joventut, educació, participació i polítiques públiques. La nova delegació facilitarà als municipis de les comarques gironines l'accés a aquest recurs.

Inauguracio_2

La nova seu de 250m2 ubicada al carrer Hortal d'en Pou 60 de Palafrugell, és compartida amb el Cercle Pedra Tallada, organització associativa i cultural federada a xarxAteneus, amb qui la Fundació col·labora. El Cercle Pedra Tallada té com a principal objectiu generar iniciatives pel foment d'una societat, més justa i més lliure basada en els drets de ciutadania i a impulsar accions formatives que contribueixin al desenvolupament sociocultural de l'Empordà. 

Pots veure les imatges de l'acte al següent enllaç.