Imprimeix

nit-ffg-reconeixementsLa passada nit la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia va celebrar l'acte principal de commemoració del seu 25è aniversari, la Nit Ferrer i Guàrdia. Davant 200 persones representants d'associacions i institucions, la Nit Ferrer i Guàrdia ha comptat amb representació institucional del Departament de Benestar Social i Família i del Govern de la Generalitat, el Sr. Ramon Terrassa Secretari de Família, i del Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme de l'Ajuntament de Barcelona, el Sr. Carles Agustí.

En l'acte la Fundació ha reivindicat la necessitat de continuar treballant pels mateixos valors que van donar lloc a la seva creació: el lliurepensament, la laïcitat, el progrés, l'educació i la memòria del nostre passat. La memòria històrica dels fets i de les persones què, com Ferrer i Guàrdia, van actuar sempre motivats per ideals d'emancipació, individual i col·lectiva.

La Fundació Ferrer i Guàrdia ha guardonat l'Esplai La Florida de l'Hospitalet de Llobregat per la seva contribució en el desenvolupament del barri i de la ciutat a través de l'educació en el lleure, i ha donat el seu reconeixement individual a en Benet Cases, per la seva trajectòria personal de promoció de la participació juvenil i de defensa del cooperativisme.

Moltes gràcies a totes les persones que ens vau acompanyar durant el sopar i a les que no vau poder assistir, però que ens heu acompanyat durant tots aquests anys. Amb tots i totes esperem poder continuar treballant plegats durant molts més anys.

Durant l'acte vam estrenar un nou vídeo de la Fundació que esperem que us agradi i que us animem a difondre.

Veure vídeo: http://youtu.be/upRRpdTqHso

També podeu veure algunes de les fotografies fetes durant l'acte, us animem a veure-les i fer difusió d'aquestes a les vostres webs, revistes, xarxes socials... : veure galeria fotogràfica