ice-terrassaLa Fundació Ferrer i Guàrdia participarà del cicle de conferències organitzades pel Programa d'Innovació i Qualitat Democràtica de la Generalitat de Catalunya per a difondre i promoure la Iniciativa Ciutadana Europea.

Terrassa acollirà el proper dia 18 d’octubre, a les 17h. a la seu del Diari de Terrassa, la Jornada Per una Europa més teva, pren la iniciativa. Ala Jornada s’ hi debatrà sobre la Iniciativa Ciutadana Europea(ICE), una nova eina impulsada des de la Comissió Europea per tal que la ciutadania pugui influir en les polítiques de la Unió Europea(UE) i fomentar la participació. Diferents actors institucionals, experts i representants de la societat civil, debatran sobre el contingut, les característiques i el procediment per a presentar una ICE, les oportunitats que obre per a l’exercici de la ciutadania europea, sense oblidar les incògnites que encara planteja.

Aquesta és la primera de les quatre jornades que el Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya organitza durant els mesos d’octubre i novembre arreu del territori català. Les Jornades compten amb la col·laboració de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i de l’Oficina d’informació del Parlament Europeu a Barcelona, així com amb el suport dels Ajuntaments i altres institucions d’àmbit local a cada territori. Els actes se celebren posteriorment a Tarragona (30 d’octubre), Girona i Lleida (dates a determinar).

Trobareu més informació al següent enllaç

pdfS’ADJUNTA EL PROGRAMA