HungiaiSilvia

Imatge: Hungria Panadero (esquerra) i Sílvia Luque (dreta). 

El Patronat de la Fundació Ferrer i Guàrdia va aprovar aquest dilluns 21 de novembre en una convocatòria extraordinària el nomenament d’Hungria Panadero com la nova directora de l’entitat.  

Panadero és investigadora de la Fundació des del 2006 i en els últims set anys ha estat la directora de projectes. Llicenciada en Sociologia i en Ciències del Treball, és autora de diferents recerques en els àmbits de la participació, la joventut i les polítiques digitals.  

L’objectiu de la nova direcció és consolidar la feina desenvolupada per la seva predecessora, Sílvia Luque, directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia entre el 2015 i el 2022.  

Des del Patronat i l’equip tècnic de la Fundació volem expressar el més sincer agraïment a la Sílvia, per la seva dedicació i energies, en fer créixer i impulsar l’organització com un referent en la planificació estratègica i en el disseny de polítiques públiques de qualitat, fomentat en el rigor del coneixement i les metodologies i l’impuls de la participació.  

La Fundació agraeix la valuosa dedicació i aportació en el lideratge d’una persona amb gran qualitat humana, visió estratègica i rigorosa de servei a la ciutadania i compromís social. Desitgem a la Sílvia els millors èxits professionals i vitals en la seva nova etapa.