Durant la segona quinzena d’abril l’estudi d’El Panoràmic ha realitzat grups de debat, en format en línia, de la fase qualitativa del projecte amb associacions d’arreu del territori. La Fundació Ferrer i Guàrdia és una de les entitats impulsores d’aquest projecte. Aquest any El Panoràmic ha abordat la gestió econòmica i el finançament de les associacions i federacions catalanes amb l’objectiu de trobar elements que permetin millorar el dia a dia de les organitzacions. 

Enguany, a causa de la situació actual provocada per la Covid-19, El Panoràmic ha impulsat una nova metodologia per seguir amb l’estudi qualitatiu d’enguany. Per aquest motiu, tots els grups de discussió s’han realitzat en línia mitjançant dispositius amb connexió a Internet.  

Durant aquests darrers dies d’abril, els grups de discussió s’han focalitzat en diverses zones del territori català per aprofundir en els àmbits del finançament i economia de les entitats. Concretament, les sessions s’han focalitzat a Vilafranca del Penedès, Reus, Lleida, Barcelona, Santa Perpètua de la Mogoda, Mataró i Olot.  

El Panoràmic pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat i evolució. Així doncs, en període de confinament el projecte d’El Panoràmic segueix treballant per enfortir el teixit associatiu català i impulsar noves polítiques socials que permetin millorar dia a dia les organitzacions no lucratives del país.

 

panorami.png