La Fundació Ferrer i Guàrdia ha començat una ronda de trobades amb representants parlamentaris per presentar una nova campanya que aposta per un estat plenament laic i una escola pública lliure de dogmes que sigui inclusiva, que no segregui l’alumnat per qüestió de creença i que fomenti la lliure consciència.

Imatge Parlament

El manifest presentat el mes passat per la pròpia entitat, on es reclamava als nous membre del Govern de l’Estat que compleixin les seves promeses electorals referents a la denúncia del Concordat de l’any 1979 entre l’Estat Espanyol i la Santa Seu, va suposar el tret de sortida de la campanya que té l’objectiu de denunciar els privilegis de l’Església Catòlica derivats dels acords referents a l’àmbit econòmic, jurídic, educatiu i cultural.

Les rondes de contacte iniciades fa unes setmanes s’han desenvolupat amb els responsables de la Comissió d’Educació del Parlament de Catalunya de cada grup polític. Fins ara la Fundació Ferrer i Guàrdia ha pogut exposar la seva tasca als grups parlamentaris Socialistes i Units per Avançar, de Catalunya En Comú Podem i de Ciutadans i properament es trobarà amb la resta de representants polítics.

Impulsar una nova línia de treball en l’àmbit polític i institucional és un dels objectius de la Fundació Ferrer i Guàrdia, que s’ha iniciat a nivell autonòmic però que també pretén fer el salt en l’àmbit nacional juntament amb altres entitats i col·lectius laics que desenvolupen la seva tasca al conjunt de l’Estat.