banner-activa-tEl projecte 'Activa't' és un projecte encaminat a promoure les oportunitats d'ocupació dels i les joves a partir de la tasca desenvolupada des de l'associacionisme.

Diferents estudis impulsats per la Comissió Europea, Universitats, Consells de Joventut i la pròpia Fundació Ferrer i Guàrdia, entre altres, mostren la valuosa aportació de la participació associativa en el desenvolupament de competències i habilitats dels i les joves que són també d'utilitat en l'àmbit laboral.

Des de la Fundació Ferrer i Guàrdia oferim un servei de suport per a joves en situació d'atur i no associats/ades per tal de facilitar la seva incorporació a entitats i posar en valor l'experiència adquirida en el seu si. Així mateix, donem també suport a entitats que vulguin incorporar joves i als serveis locals d'ocupació i joventut per tal de que puguin utilitzar els recursos que oferim.

Si ets jove, una entitat o adminsitració pública i esteu interessats/ades en participar en el projecte o veure'n més informació, podeu consultar la web clicant aquí i/o contactar amb nosaltres a través de: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o el telèfon 93 601 16 44.