El proper 29 de novembre se celebra la 6a edició del Festival Internacional de Curtmetratges MUTS. Us comuniquem que, per motius aliens, finalment no es podrà fer al Teatre Principal i es trasllada la ubicació a l'Espai Jove Bocanord (c. Agudells, 37-45 (metro Línia 5, El Carmel. Bus: V21, 19, 39, 86,87,N4). Es mantenen amb el mateix horari totes les activitats previstes a la tarda i nit. No obstant la secció matinal Ver-Mut tindrà lloc en una data posterior, de la qual n'informarem tan aviat sigui possible. Disculpeu les molèsties!

L'Enmut és un festival de curtmetratges «muts» (sense diàlegs sonors ni veus en off), obert a la participació de professionals i amateurs.

És un projecte sense ànim de lucre, que compta amb el suport d'institucions públiques, entitats socials i patrocinadors privats, que ofereixen productes o serveis en qualitat de premis del festival. L'entrada a les projeccions és gratuïta.

El Festival Enmut és fruit de l'impuls d'un grup de persones vinculades al sector audiovisual i la cultura. En cada edició articulen la organització de l'esdeveniment amb una entitat social de referència del municipi d'acollida. En la present edició, aquesta col·laboració es porta a terme amb la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia.

Més informació: http://festivalenmut.wix.com/enmut

enmut