Col. Pensament Laic i Progressista

Col. Pensament Laic i Progressista

La publicació inclou un informe de l'IASPP -Institut d'Anàlisi Social i Polítiques Públiques-, que analitza el context de l’exercici de les llibertats civils, parant especial atenció als riscos que es deriven de la crisi econòmica i de les iniciatives polítiques del govern espanyol.

Des d’una perspectiva catalana, però emmarcada en el context estatal i europeu, l’informe aborda qüestions com les llibertats d’informació, d’expressió i de mobilització -totes elles debilitades per lallei mordassa-, o els dèficits que presenta l’Estat de Dret espanyol.

El llibre incorpora també resums de conferències entorn als efectes de la crisi sobre les llibertats civils a Grècia, Portugal i Espanya (Ina Piperaki, Fernando Pereira, Pablo Faura, Judit Vallès)  i entorn a la llibertat d’informació en l’era d’internet (Jaume Roures, Xianna Sicardi, Ramon Moles-Plaza, Simona Levi).

Completa la publicació una selecció d’articles d’opinió al voltant de temes que han focalitzat l’atenció de l’opinió pública el darrer any, com la polèmica Llei de Seguretat Ciutadana, o l’atemptat contra Charlie Hebdo (Joan-Francesc Pont, Massimo A. Alberizzi, Francesc Ràfols, Laura Golanó, Sergi Blàzquez)

Si esteu interessats a aconseguir-ne un exemplar, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  • Edició: Barcelona, 2015

¿Somos laicos? es el nuevo libro publicado conjuntamente por Ediciones la Lluvia y la Fundación Ferrer Guardia.

Es un compendio de 17 artículos de intelectuales expertos en laicidad. 17 miradas de personalidades sobre el estado de la laicidad en nuestro país, una apasionante aproximación a la laicidad en diferentes ámbitos de nuestra vida, llena de reflexiones intensas y sorprendentes.

El libro es la tercera edición del informe Ferrer Guardia que toma un nuevo formato para hacer más cercana la lectura y conseguir la máxima difusión de las ideas.

La publicación la podeis adquirir en catalán o castellano en las principales librerías del territorio o en formato ebook en:

Castellano: Amazon, iTunes o Kobo

Català: Amazon

  • Edició: Barcelona, 2013

Som laics? és el nou llibre publicat conjuntament per Edicions Els Llums i la Fundació Ferrer i Guàrdia.

És un compendi de 17 articles d’intel·lectuals expertes en laïcitat. 17 mirades de personalitats sobre l’estat de la laïcitat al nostre país, una apassionant aproximació a la laïcitat en diferents àmbits de la nostra vida, plena de reflexions intenses i sorprenents.

El llibre és la tercera edició de l’Informe Ferrer i Guàrdia que pren un nou format per fer més propera la lectura i aconseguir la màxima difusió de les idees.

La publicació la podeu adquirir en català o castellà a les principals llibreries del territori o en format ebook a:

Castellano: Amazon, iTunes o Kobo

Català: Amazon

  • Edició: Barcelona, 2013