Direcció Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia

Llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (últim any cursat a la Universitat Bielefeld, Alemanya) (2001). Postgrau en "Estudis sobre joventut" per la Universitat de Lleida (2004). Màster en Polítiques Públiques i Socials de la UPF amb la col·laboració de la John Hopkins University (2010).

Des de 2001 és investigadora a l'Institut d'Anàlisi Social i Polítiques Públiques de la Fundació Ferrer i Guàrdia i des de 2006 n’és la coordinadora. Ha estat autora i ha dirigit investigacions i formacions en l'àmbit de les polítiques de joventut, l'educació, l’ocupació, l'associacionisme, la participació i la gestió de la diversitat cultural.

Des de 2003 formadora de l'Escola Lliure El Sol en l’àmbit de sociologia. Tutora del “Curs de Planificació, coordinació i gestió de les polítiques de joventut” organitzat per l’Agència Catalana de Joventut (2011 i 2013).

Experta en l’anàlisi, disseny i avaluació de polítiques de joventut, polítiques públiques i planificació estratègica, tant per a Administracions Públiques com a entitats.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. linkedin