Equip tècnic

Perquè els projectes els formen les persones, ens envoltem d’experts/es en les matèries en les que centrem les nostres activitats. Comptem amb un equip interdisciplinari procedent d’àrees com la pedagogia, l’educació, el dret, la sociologia, la psicologia, la ciència política i de l’administració, les relacions internacionals, l’economia i l’empresa, entre altres. Així mateix, disposem d’un ampli equip de col·laboradors de l’àmbit de l’associacionisme i la universitat.

 

President
Doctor en Dret, Diplomat en Ciències Empresarials i Catedràtic de Dret financer i tributari de la Universitat de Barcelona (UB), de l'equip rectoral ha estat membre (2001-05). També ha estat… (llegir més...)

Direcció Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia
Llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (últim any cursat a la Universitat Bielefeld, Alemanya) (2001). Postgrau en "Estudis sobr… (llegir més...)

Tècnica investigadora
Llicenciada en Sociologia en l'itinerari de treball i organitzacions per la Universitat Autònoma de Barcelona (2001). Llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat Obert… (llegir més...)

Administrativa
Àmplia experiència com a documentalista desenvolupada en diverses empreses i institucions. Treballa a la Secretaria tècnica de la Fundació des de 1998. Aquesta adreça de correu-e està p… (llegir més...)

Col·laborador
Llicenciat en Geografia i Història, Mestre de català i Diplomat en Economia Política, Literatura i Filosofia. Amb un llarg recorregut en la docència, ha estat professor en diverses escol… (llegir més...)