creazione-relazioniEns plau anunciar-vos que el proper 15 de novembre organitzem a Barcelona la trobada internacional (workshop) Crisis i llibertats civils”.

Una iniciativa promoguda per la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia en el marc del Programa: Tricentenari 1714X2014 Viure Lliure, de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta jornada té com a objectiu aportar coneixement, compartir experiències i debatre sobre els efectes més invisibles que la crisi econòmica està provocant a Europa: les de les llibertats civils.

Vivim en un context històric en el que la societat demanda més llibertat individual i col·lectiva i una més gran participació en la capacitat de decisió per part de la ciutadania. El model de democràcia representativa-liberal està en crisi, les dificultats econòmiques malmeten el benestar i el progrés, i la construcció europea sostinguda amb un gran consens durant les darreres dècades, sembla haver arribat a un punt d’inflexió. Davant aquesta situació, el risc que apareguin populismes que amenacin les llibertats civils i les societats democràtiques, és un fet del que ja en tenim constància.

Programa i inscripcions