coberta-ferrer-pedagogoEn Pere Solà ens proposa un volum sobre el projecte formatiu de Ferrer, tal com ell, en les seves anotacions personals, el presenta i tal i com un altre pedagog racionalista, Alban Rosell, veia el personatge i l’obra de Ferrer, sempre a partir de documents o inèdits o encara poc tinguts en compte.

En un clàssic de l’educació com Francesc Ferrer cal discernir el que és el tribut d’una època, les idees i conceptes fruit d’una societat concreta, i els aspectes que transcendeixen una època i es poden considerar, per tant, com a elements d’una proposta educativa de validesa perenne.

Presentació del llibre: "Ferrer Guardia. Pedagogo y hombre de acción".

A càrrec de Pere Solà - Professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i expert en Ferrer i Guàrdia

Barcelona, 13 de març de 2012 a les 18:30h
Lloc: Biblioteca Ferrer i Guàrdia (c. Avinyó, 44 1er pis 08002 Barcelona)

Activitat gratuïta, per confirmar assistència enviar correu a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo." data-mce-href="mailto:Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.">Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

pdf Targetó (894.89 Kb)