Destacamos

Una trentena d'entitats assisteixen a la presentació del Panoràmic a Girona  Ahir va tenir lloc a Girona la presentació dels resultats del El Panoràmic a les Comarques Gironines. L’obertura de l’acte va anar a càrrec de la Directora dels Serveis Territorials del Depart… (llegir més...)

Atenció reserveu la data!  Ofrena Floral a Ferrer i Guàrdia dissabte 7 d’octubre a les 11,30h a MontjuïcCom cada any, al voltant del 13 d'octubre organitzem una Ofrena Floral al peu del monument a Francesc Ferrer i Guàrdia en commemoració i memòria del seu afusellament - enguany el 108è aniversari - al… (llegir més...)

14/09, 18h. - Presentació del Panoràmic de les associacions - Comarques Gironines  El proper dijous 14 de setembre a les 18h es presentarà a Girona l’informe Panoràmic 2016 de les associacions, un estudi que neix del teixit associatiu per a tenir un major coneixement propi, p… (llegir més...)

13/09 19h. -Presentació del llibre “El centre democràtic i progressista de Caldes de Montbui. Ateneu de llibertat, cultura i país” El Centre Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui. Ateneu de llibertat, cultura i país és el títol del primer llibre que reconstrueix la història completa de l’ateneu calderí. El volum, de 368… (llegir més...)