mellontikosLa Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia juntament amb JEF-Catalunya i JEF-Espanya hem dut a terme del 3 al 7 de juliol Mellóntikos, un workshop sobre democràcia i participació a Europa.

En aquestes jornades han participat més de 50 joves de 12 països d’arreu d’Europa que han pogut compartir i debatre sobre les tendències actuals en la desigualtat, els sistemes de representació, els mecanismes de participació, els drets dels ciutadans i de les ciutadanes europeus, el futur de la ciutadania, les entitats juvenils i la participació juvenil, el treball en xarxa a Europa, la ciutadania activa i reactiva, etc.

Una de les sessions d’aquest workshop va consistir en una visita al Parlament de Catalunya, en la que els i les participants van poder parlar directament amb els diputats  Roger Montañola (CIU), Marta Vilalta (ERC), Ferran Pedret (PSC), Sara Vilà (ICV).

La setantena de persones assistents a la conferència del dia 4 de juliol del Sr. Andreu Missé, van poder participar en un col·loqui sobre la situació conjuntural actual i la pèrdua de confiança en Europa per part dels ciutadans i les ciutadanes i la implicació de la participació juvenil a les Eleccions de 2014. En breu podreu llegir el text íntegre de la conferència a la web de la Fundació.

 

Mellóntikos. Sessió de treball 4/7/2013 

{faceswipe album_id=6/}

 

Mellóntikos. Existeix una opinió pública europea?

{faceswipe album_id=7/}

 

Mellóntikos. Visita al Parlament de Catalunya

{faceswipe album_id=8/}