Aquest passat cap de setmana 8 i 9 de juny hem col·laborat i participat a la jornada 'Cap el Pacte de la Ciutadania: Drets Civils a Europa' organitzada per l’entitat European Alternatives a Barcelona.

Judit Vallès, coordinadora de programes de la Fundació Ferrer i Guàrdia, va participar en la taula d’obertura de la jornada, parlant de la necessitat de construcció d’una Europa ciutadana a través de la participació. Així mateix, també vam presentar els principals resultats del projecte ‘ECI-LINK’ sobre la Iniciativa Ciutadana Europea un any després de la seva posada en marxa.

Al llarg dels dos dies la jornada va donar peu al coneixement d’experiències, reflexions i elaboració de propostes per fer arribar a Europa sobre:

1) el pluralisme als mitjans de comunicació,

2) els drets civils amb persones migrades y comunitat gitana y finalment

3) Drets LGTB.

La jornada va ser molt participativa, amb persones vingudes d’arreu d’Europa en motiu de la jornada, a través de grups de treball i metodologies innovadores com el teatre fòrum, a càrrec de La Xixa Teatre, que va reunir més de 100 persones tot el matí de diumenge debatent sobre gènere i participació.

La jornada va tenir lloc a l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed).

Més informació: http://www.euroalter.com/ppp/events/19992/

Citizenpact banner EA

Galeria de fotos de la jornada:

{faceswipe album_id=5/}