Anoteu-vos les dates de les properes activitats organitzades per la Fundació Ferrer Guàrdia. Recordeu que, en tots els casos, les places són limitades pel que us demanem confirmació d’assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 936011644:

22 de Novembre
DOCUMENTAL "FRANCESC FERRER I GUÀRDIA, UNA VIDA PER LA LLIBERTAT"

18.30h a la sala d’actes de Rosa Sensat (Av. de les Drassanes 3, Barcelona)

Dins del Cicle de Documentals per fer un recorregut per l’educació del nostre país al llarg del segle XX, que organitza l'Ass. de Mestres Rosa Sensat. Més informació

 

29 de Novembre
SEMINARI "JOVES I PARTICIPACIÓ EN EL AFERS PÚBLICS"

18:30h. Lloc: Espai Ferrer i Guàrdia. c. Avinyó, 44, Barcelona.

Les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre ofereixen una nova oportunitat de reflexió sobre la participació juvenil en el marc institucional. En aquest context, preveiem debatre i analitzar com evolucionen les formes de participació dels i les joves fixant-nos en el cas del 25N. Consulteu el programa

 

11 de desembre
JORNADA "CONVIVÈNCIA I COHESIÓ SOCIAL: GESTIÓ D'UNA SOCIETAT PLURAL"

9:30h a 17:30h. Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, c. Regomir, 3. Barcelona.

La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia ha realitzat diversos estudis sobre la gestió de la pluralitat religiosa i de conviccions a Barcelona, així com una recerca d’experiències d’aquesta gestió a altres municipis d’arreu Europa. El proper dia 11 de desembre pretenem posar en comú alguns d’aquests resultats i debatre amb persones de l’àmbit acadèmic i de la gestió pública les diferents formes d’abordar la gestió de la pluralitat a nivell local.

Consulta el programa

 

13 de desembre
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: "EN EL TIEMPO DE LA BALA I LA SALAMANDRA", de Vladimir Carrillo

19:00h. Lloc: Espai Ferrer i Guàrdia. c. Avinyó, 44, Barcelona.c. Avinyó, 44, Barcelona.

Consulta el programa

 

18 de desembre
SEMINARI "COOPERATIVISME I MUTUALISME A CATALUNYA DES D'INICIS DEL S. XX A L'ACTUALITAT"

18:30h. Lloc: Espai Ferrer i Guàrdia. c. Avinyó, 44, Barcelona.

Volem donar una mirada a les pràctiques comunitàries i formes d’ajuda mútua entre diferents agents al llarg de la història de Catalunya. L’acte comptarà amb la participació d’historiadors/es i de persones vinculades al cooperativisme a Catalunya.

 

Moltes gràcies per la vostra participació!