Des de la Fundació volem donar impuls al dia del llibre d’enguany i per aquest motiu posem a la vostra disposició les nostres darreres publicacions. Entre aquestes destaquem les següents publicacions, però també us emplacem a que consulteu el nostre catàleg i que navegueu per les publicacions que virtualment trobareu disponibles en obert a Google Books.

 

2cubiertaINFORMEFERRERIGUAR

L'Informe Ferrer i Guàrdia 2015, és una publicació, que elaborem anualment des de fa 5 anys, de pensament i anàlisi crítica que tracta temes relacionats amb la laïcitat des d'una perspectiva transversal, mediàtica i pedagògica. És una eina per a la reflexió, la definició i la identificació dels principals reptes de la laïcitat.
LLibertatsCivils #LlibertatsCivils a debat, analitza el context de l’exercici de les llibertats civils, parant especial atenció als riscos que es deriven de la crisi econòmica i de les iniciatives polítiques del govern.

TempsInterseccions

Temps d'interseccions: La Joventut Comunista de Catalunya (1970-1980).  Xavier Domènech. Aquest llibre constitueix una interessant aportació a la història de la JCC, ja que amb prou feines hi ha investigacions i textos publicats. L'autor repassa la història de la Joventut Comunista de Catalunya durant els darrers anys del franquisme i els inicis de la democràcia (1970-1980).

 

 Si voleu adquirir algun exemplar del catàleg adreceu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Oferim la possibilitat de tramitar l’enviament per correu postal amb una despesa addicional). També podeu fer la comanda al telèfon 93.601.16.44