La Universitat Lliure de l'Empordà presenta el seu programa anual d'activitats per aquesta primavera:

 - Seminari: Drets Humans (8 i 9 d'abril, 2016)

Davant la greu situació de la frontera d’Europa, els desplaçaments i les corrents migratòries constitueixen avui dia un dels més greus problemes al que s’enfronta el món, i molt especialment el nostre país on existeixen evidències clares de violacions dels drets humans i una carència de l’aplicació del dret d’asil a les persones. Aquest seminari constitueix un fòrum de debat, però també de conscienciació vers aquesta emergència global.

 -  Seminari: La contribució de la gastronomia a l'equilibri de la salut (7 de maig, 2016)

Podeu consultar el programa aquí .

Aquestes actuacions es desenvolupen des de fa 5 anys al Centre Municipal d'Educació de Palafrugell.

La Universitat Lliure de l'Empordà, com a Universitat Popular, té com a objectiu la difusió del lliure pensament i la contribució al desenvolupament ciutadà des dels principis de l'Escola Moderna. Escola de Formació de ciutadans i ciutadanes, que pretén la millora contínua de la societat, la convivència des dels valors de la llibertat i la igualtat cercant el seu origen en la paideia grega, traduïda per Marco Tulio Cicerón sota el terme d’humanitas.

La Universitat Lliure de l’Empordà és una Iniciativa impulsada pel Cercle Pedra Tallada i la Fundació Ferrer i Guàrdia (Comarques Gironines), anunciada i promoguda per l’Ajuntament de Palafrugell.

www.universitat-lliure.org